Nye bremser hyler

Etter det har jeg hatt problem med at bremsene hyler når jeg bremser , så jeg lurer på. Er jo forresten ikke så altfor billig med nye klosser til denne bilen, hadde . De hyler som bare det, men kun når bilen har stått stille og evt bremsene er. ETTER jeg har skiftet til helt nytt både framme og bak.

Hvorfor kommer denne gnellinga? Hylende bremser – du kører for pænt – Ekstra Bladet ekstrabladet.

Lignende Oversett denne siden 12. Hvis en irriterende hyletone skærer gennem kabinen på din næsten nye bil, hver gang du bremser , så kan det være fordi, du ikke træder hårdt . Benny Christensen er Brooms bilekspert. I Spør Benny-seksjonen på broom.

Når jeg starter opp bilen og rygger ut av gården så hyler bremser meget høyt. Når jeg trykker inn bremsen så lager det skikkelig stygg lyd. Hvis du er heldig, den skrigende (eller pibende) støj, dine bremser gør.

HYYYL: En hylende lyd hver gang du bremser. Mine bremser hyler når jeg bremser let ved lyskryds osv.

Skal nævnes, at mine forhjul punkterede omkring nytår, så der kom nye fordæk på . Jeg har en Vipera cyclocross sykkel med skivebremser som skriker noe, spesielt i. Nissan endrer garantivilkårene på nye Leaf. Sjekk slitasjen på klossene og sjekk at den ikke er nede på metallet. Det vi viser til over er den vanligste årsaken, når man tar sykkelen frem for ny. Når vi bremser ned så hyler de og høres ut . AFAIK, er det ikke uvanlig med piping når man har skiftet til nye klosser.

Jeg hadde det iallefall sist og måtte bruke bremsene en god del før det . Jeg har hatt sykler med samme type bremser tidligere, men ingen har bråket. Nye klosser koster ikke allverden, og om sykkelen har vært slik . Må man godta at nye biler har bremser som skriker? Har kjøpt meg en ny sykkel med skivebremser , har ingen erfaring med skive. Det hyler vel stort sett pga.

Mine nye forbremser på min Golfhyler som en flok katte når jeg træder let på bremsen. Hvis bremserne på din Citroën hyler ved opbremsning, så er det formentlig tegn på, .