Pipelyd når jeg kjører

Teknisk og trimming: den piper når den vil, men oftere når jeg kjøre en rett strekning og fort. Ulyd fra forhjul – hva kan det være? Skrapelyd fra hjul ved kjøring – Bil innlegg 24.

Høyfrekvent ulyd ved høy hastighet, hjullager. Blir du var en lyd som ikke har vært der tidligere, er det noe på gang. Det kommer en tidvis intens pipelyd fra venstre forhjul straks det.

Men har hørt en slags lys, men lav, pipelyd når jeg kjører med høy fart. Kommer det en slik lyd fra bilen din, betyr det at det er kontakt mellom bevegelige deler av jern, som kan kreve store reparasjoner om man kjører videre. Det er ikke normalt når bevegelige deler på en bil gir slike lyder, . Når jeg kjører rett fram kommer det en lys pipelyd fra hjulene foran tror jeg. Lyden er altså kun der når bilen ruller uten pådrag fra motor. Mitsubishi- pipelyd når bilen starter: (Spør mekanikeren): Hei.

Har fått tips om at det kan være hjullager som . Høres ut som det kommer fra høyre hjul. Syns det er litt guffent når den kommer med pipelyd , samme lyd som hvis vi ikka har på.

Noen ganger kommer det også når jeg kjører rett frem. Jeg kjører Toyota, har du ikke hørt radioreklamen da. Piping opphører når jeg bremser, og blir høyere når jeg svinger mot venstre, opphører når jeg svinger mot høyre. Har en ulyd når jeg setter igang fra stillestående, og den kommer nesten hver gang jeg kjører igang, det er en slags ulelyd som kommer akurat i . Plages med en høy, skingrende pipelyd (?) som kommer og går. Når jeg trykker inn bremsen så lager det skikkelig stygg lyd.

Og om du kjører helt til du skader skivene så må du jo også skifte klossene. Du vet sikkert hvordan bilen din høres når det kjører riktig. Hvis du hører en merkelig lyd , ta hensyn og . Den piper ikke alltid når jeg starter maskinen heller.

Lyden kan best beskrives som en pipelyd eller skvikelyd. Holmedal forteller at han gjør det når han har kjørt noen kilometer . Bilen er nettopp EU godkjent. Så vet ikke helt hva det kan . Radioen vil automatisk hoppe over til FM når.

Om en bilradio mister lyden fra en NRK-kanal når du kjører mellom to ulike DAB-regioner, kan . Det er en pipelyd som kun er tilstede når motoren er på. En pulserende pipelyd oppstår, slipp knappene først når pipelyden har opphørt. Pipelyden skal dog være borte når man kjører den gule knappen UPP mot .