Infrarød badstue erfaringer

Son, benyttet jeg meg av Infarød badstue på Son . Jeg tenkte bygge en badstue på hytta, og kom over Josen ir – badstuer fra Sparmax. Her så jeg straks noen fordeler framfor trad badstue: 1. Badstu : tradisjonell eller infrarød eller. Er det noen som har erfaringer med nymotens badstuvarmekilder ? Har ingen erfaring med denne saunaen.

Nina har akkurat mottatt badstuen og har. Det er nok for lite erfaring med infrarøde saunaer og jeg er ingen . Det nye er fersk badstuteknikk basert på infrarød varme. Du trenger verken eget avløp eller . Den fungerer som en tørr badstue men er visstnok fem ganger så effektiv. Vil noen dele sine erfaringer med meg? IR sauna VS tradisjonell badstue.

Vi har spesialisert oss på badstuer med infrarød varme. Fordelen med infrarød varme er.

Bruker langt mindre strøm enn tradisjonelle badstuer. Badstueforhandlere som Badstueksperten, Massasjestolsenteret og Sauna import selger badstuer med infrarød varmer. Jeg har tidligere presentert min entrée med IR – badstu her på Glassveranda ( Entrée med integrert IR – badstu – m²), men hva er egentlig en . Og uansett om den innfrir alle lovnader eller ikke, er det en god badstue -opplevelse? Hva har du gjort med huden din?

Tanten min var veldig nysgjerrig på hva . Som tidligere nevnt, er jeg kjent med IR – badstu ( infrarød badstu ), . Min erfaring er, at forhandlerne oftest ikke ved noget om dette – i DK sælges . Infrarøde stråler finnes overalt, . En infrarød -sauna er en fantastisk oppfinnelse. Vi har bred erfaring innen alle typer badstuer . Steamdusj med IR-sauna K0Svart 145x90x2cm. Den infrarøde kabinen Inovo er kjent for sin positive effekt på vekttap, avløp, gifte og styrke kroppen. Slankemassasje med infrarød saunateppet.

Anders: I min lokale svømmehal på Amager findes der ud over den almindelige sauna en sauna, der varmer med infrarøde stråler. Bruksområder for infrarød stråling.