Hvor mye tjener en barnehageassistent

Hvor mye tjener dere som barnehageassistent. Hva er de vanligste utdanningene for barnehageassistenter ? Lønn avhenger av hvor du bor, ansinitet og om du jobber offentlig eller . Hva tjener en barnehageassistent for tiden? Dere som ikke har utdanning, hva tjener dere?

Til dere som jobber som barnehageassistenter innlegg 27.

Temaoversikt › Åpent forum Bufret Lignende 9. Jeg er så dritt lei av jobben jeg har nå og kunne tenkt meg og gjøre noe helt annet. Lønn som barnehage assistent, ufaglært student? Jobb og utdanning › Andre jobber Bufret 17.

Er det noen som vet sånn ca hva timelønnen min vil være? Det er en slags ringe jobb der noen ganger får jeg mange jobber og andre ganger . Er du barnehageassistent eller har vært det før? Jeg skal på intervju på en barnehageassistent -stilling, 1.

Noen som vet om hva slags lønn man kan forvente seg da? Jeg svarte jo på det trådstarter spurte om, nemlig at barnehageassistenter tjener ca. Det er nok mange som tjener mindre enn dette, for eksempel er bare av butikkansatte organisert. Hva heter utdanningen som passer til yrket barnehageassistent? Lurte på hvor mye man tjener som barnehageassistent uten noe ansienitet og utdanning jeg?

Ut ifra hva du skriver tror jeg ikke du skal være så bekymret. Fagforbundet er ditt forbund som barnehageassistent. Jeg lurer på hva dere tjener , både som ufaglært og faglært, i timen? Ledige stillinger, bedriftspresentasjoner, traineeprogrammer og yrkesguide. Barnehageassistent KarriereStart.

Jobber du som barnehageassistent er forventet gjennomsnittslønn 288. DinePenger) Publisert: 14:50 . Se lønnstabellen for alle hovedsektorer her: Så mye tjener vi. Bare en av tre tok seg bryet med svare da de fikk sprsml om hva de . Støtteindustriene opplever også mye nedbemanning, sier.

Skriv inn din e-post adresse. Som avisbud kan man med oppfinnsomhet og god kondisjon tjene opp.