Piping i bremser

Et amatørspørsmål: Ved lett bremsing piper bremsene mine noe helt for jævlig. Kan jeg smøre bremsene eller noe, og få slutt på denne . Hvordan kan jeg bli kvitt dette? Flere resultater fra bimmers. Det er stille de første par kilometrene, men så kommer en høyfrekvent lyd som varer helt til . Bilmerke: Toyota Modell: Rav 4.

Teknisk og trimming innlegg 9. Piping og smell fra bremser innlegg 3. Dårlige bremser innlegg 11. Det er ikke hver eneste gang, noe som gjør det litt . Jeg hadde bilen på service for et knapt år siden, og da byttet de . Noen som vet hva man kan gjøre med pipende skivebremser? De bråker og piper hver gang man rører bremsene , så lurer på om bremsene.

Nå piper det ikke når jeg bremser kraftig eller relativit kraftig (har testa), men bare lett bremsing på lav hastighet. Noen ganger kommer det også når jeg kjører rett frem.

Du lukker øynene og håper at. HYYYL: En hylende lyd hver gang du bremser. Den hadde gått km da jeg hentet den.

Bremseklossene er utslitt og . La merke til at det kom en svak . Jeg har nettopp skifta bremseklosser på min zx7r, og bremsene piper som f. Når jeg slepper ut igjen bremsepedalen kommer en høy piping fra venstre trommel. Problemet er det at bremsene piper når jeg bremser. Rens felgene nøye er mitt tips, der bremsene legger seg på felgen. Jeg kjøpte min Audi RShos Møller Vest 01. Jeg var kjempe fornøyd med bilen, . Forbremsen piper når jeg bremser , og jeg har fått forståelsen av at dette er fordi det er manglende (eller feil?) spissing på klossene.

L som helt fra starten av har hatt en pipelyd når man bremser. Det kommer helst ved nedbremsing .