Pipelyd fra hjul

Kan jeg smøre dette opp igjen på noen . Ulyd fra forhjul – hva kan det være? Skrapelyd fra hjul ved kjøring – Bil innlegg 24. Teknisk og trimming innlegg 30.

Det kommer en tidvis intens pipelyd fra venstre forhjul straks det ruller.

Det er stille de første par kilometrene, men så kommer en høyfrekvent lyd som varer helt til . Kommer noen ganger en skjærende pipelyd fra venstre bakhjulet. Say_what: Nå forhørte jeg meg med en her, sannsynelig vis noen bremseklosser som ligger innpå skivene, så du får skru av hjulet og sjekke. Har den siste tiden opplevd en ulyd fra bilen og ikke sikker på hva dette er. Når jeg svinger så kommer den en høyfrekvent pipelyd fra høyre framdekk.

Noen som har opplevd det samme. Derimot er det en ting som varsler om at noe kan være alvorlig galt, og det er ulyder .

Når jeg kjører rett fram kommer det en lys pipelyd fra hjulene foran tror jeg. Men har hørt en slags lys, men lav, pipelyd når jeg kjører med høy fart. Det kan beskrives som en veldig høyfrekvent jevn pipelyd. Kan hende jeg er helt på jordet nå, men alle svar er vel gode svar. Og har du kjent på hvert hjul med hånden om et er ekstra varmt?

Høres ut som det kommer fra høyre hjul. Har en ulyd på venstre framhjul som jeg ikke er helt sikker på hvor kommer fra. Ta noen krappe svinger og hør om lyden endrer seg. Hvis hjulet er løst eller det . Har et problem på S70en til dama, den har en høyfrekvent pipelyd fra.

Har ikke bytta det hjulet , men spørs om jeg må prøve det da! Faktisk så stille at jeg hører en merkelig pipelyd fra høyre forhjul (tror jeg). Har sjekket alle hjul , calipere og bremseskjold for steiner osv, men . Plages med en høy, skingrende pipelyd (?) som kommer og.

Stopp, og kjenn etter på hvert hjul om ett eller flere har varmgang.

Like over nyttår dukket det opp en irriterende høyfrekvent pipelyd i. Løsningen er kanskje raskere og enklere enn du tror. Har du MC bremser som piper og bremser ujevnt? Airwheel Ser en tradisjonell type ståhjuling der man står mellom hjulene.

Utifra symptomene så tillsa allt at et hjullager på høgre side var gåent, alle lyder kom derfra, mer lyd ved belastning av høgre hjul , dvs . Skivene blir unormalt varme på dette hjulet , mye varmere enn foran, det samme gjelder felg. Har forstått at om det er hjullager som er gåent så .