Hvor mye tjener barnehageassistent

Hvor mye tjener dere som barnehageassistent. Hva er de vanligste utdanningene for barnehageassistenter ? Hva tjener en barnehageassistent for tiden? Dere som ikke har utdanning, hva tjener dere?

Til dere som jobber som barnehageassistenter innlegg 27.

Forum › Aktuelle tema › Jobb, utdanning og økonomi Bufret 1. Lønn avhenger av hvor du bor, ansinitet og om du jobber offentlig eller . Jeg er så dritt lei av jobben jeg har nå og kunne tenkt meg og gjøre noe helt annet. Barnehageassistent lønn – Jobb og Utdanning – VG Nett Debatt vgd. Er det noen som vet sånn ca hva timelønnen min vil være?

Det er en slags ringe jobb der noen ganger får jeg mange jobber og andre ganger . Lurte på hvor mye man tjener som barnehageassistent uten noe ansienitet og utdanning jeg? Er du barnehageassistent eller har vært det før?

Jeg skal på intervju på en barnehageassistent -stilling, 1. Noen som vet om hva slags lønn man kan forvente seg da? Jeg svarte jo på det trådstarter spurte om, nemlig at barnehageassistenter tjener ca. Det er nok mange som tjener mindre enn dette, for eksempel er bare av butikkansatte organisert. Jeg lurer på hva dere tjener , både som ufaglært og faglært, i timen?

Skrive gjerne dere som er ped ledere også, eller annen utdanning som . Hva heter utdanningen som passer til yrket barnehageassistent ? Ut ifra hva du skriver tror jeg ikke du skal være så bekymret. Fagforbundet er ditt forbund som barnehageassistent. Ledige stillinger, bedriftspresentasjoner, traineeprogrammer og yrkesguide.

Jobber du som barnehageassistent er forventet gjennomsnittslønn 288. DinePenger) Publisert: 14:50 . Se lønnstabellen for alle hovedsektorer her: Så mye tjener vi. Så får det bli en politisk vurdering hvor mye tide det er akseptabelt at . Les månedstabellen for lønn og løs oppgavene. Bare en av tre tok seg bryet med svare da de fikk sprsml om hva de .