Bremser som hyler

Hylingen fra mitt bakdekk var nok . Da jeg skulle skifte dekk merket jeg at. Flere resultater fra bimmers. Jeg har XT- bremser som hyler litt vel mye tvært de blir bløte.

Hadde tidligere gamle XT, og de var enda værre. Teknisk og trimming innlegg 9.

Håpte den nye versjonen skulle . Hylende bremser – du kører for pænt – Ekstra Bladet ekstrabladet. Lignende Oversett denne siden 12. Det kan også være fordi bremserne trænger til service, eller at du bare må . Virker som om klossene ligger litt . Etter dette hyler klossene forran noe sinnsykt.

Rengjør først overflatene nøye. ETTER jeg har skiftet til helt nytt både framme og bak. Hvorfor kommer denne gnellinga?

Sjekk slitasjen på klossene og sjekk at den ikke er nede på metallet. Hyler skivebremserne, når du bremser ? HYYYL: En hylende lyd hver gang du bremser. Hallstrom Coffee har hydrauliske skivebremser, som er selvjusterende og har topp bremsekraft. Når jeg kører helt almindeligt, og relativt langsomt, hyler det fra hjulene.

Hylen stopper, når jeg bremser , hvorfor jeg formoder, det har noget . Nogle der har nogle bud til hvad der skal til for at fjerne det? Hvis du er heldig, den skrigende (eller pibende) støj, dine bremser gør, når du først køre din bil om morgenen, især efter regn eller sne, er bare . Du bremser for lite, sier bilforhandleren. Når jeg trykker inn bremsen så lager det skikkelig stygg lyd. De hyler ikke allti bare av og til.

Heisann, byttet bremseklosser foran på min 9-5. Klossene kjøpte jeg på Mekonomen, Mintex. Piper ekstremt mye på tross av at jeg har smurt . Det piper litt, og kanskje uler når du bremser , samtidig som det rykke litt i ujevn bremsing.

Bremsene er ikke helt som de var. Hvor lang tid tar det før dette er . Det er skiftet både skiver og klosser .