Hvordan sy på trykknapper

Lene viser hvordan Pryms trykknap system virker. Idéen er rigtig god og jeg manglede en instrukstilnsvideo til dette. Men man kan jo ikke se en dyt af. Kjøpte disse trykknappene på Jysk og tenkte jeg skulle prøve det istede for vanlige knapper på en cardigan til Levion. I denne episoden viser jeg hvordan hvordan jeg bruker Prym-tangen min.

Dette er absolutt favoritten min. Så anbefalingen min – den er . Du trenger: en hammer det du skal feste knappene på og en pakke Prym trykknapper. Sy , male, bygge, samle, tegne, udhugge el. Jeg tenker lage noe med små trykknapper. Siden jeg ville ha disse små sløyfene måtte jeg denne gang sy på trykknapper for hånd.

Her er en guide som viser hvordan du gjør det. Eventuelt kan du sy på en lapp med restestoff fra en annen bukse over hullet for føre festet . Hvordan erstatte trykknapper. Ja, hvordan gjør man egentlig det? Start ca midt på den ene buen og sy rundt hele kanten til du kommer til den. Klem fast trykknapper langs kanten før du putter inn filten og . Symaskiner, jerseystoffer og sytilbehør.

Vi er forhandlere av symaskinmerkene Janome og Babylock og vi tilbyr fargerike kvalitetsstoffer til. Sy den selv, så kan du velge både stoff og farge. Du trenger: Skinnål, trå trykknapper , saueskinn, tusj, saks, linjal og en gammel kåpe.

Trykknapper eller borrelås er andre alternativer, alt etter hvor du vil ha . Steg 10: Sy på trykknapper der du har merket på kåpen.