Hvor mye tjener rørlegger

Lurer på hva en elektriker, rørlegger ligger på i. Hvor mye tjener industri rørlegger ? Rørlegger lønn – Økonomi innlegg 13. Hva er de vanligste utdanningene for rørleggere ? Hei, og takk for spørsmålet ditt!

Jeg lurte på hva en vanlig lønn er for en rørlegger ? Presisjonsinstrumentmakere og -reparatører . Tjene penger på oppussingsprosjektet? Noen som vet hva en nyutdannet rørlegger med fagbrev på år kan. Hva bør jeg regne med er normal timelønn inkl mva for rørleggerarbeidet ? Som rørlegger tjener du mer enn øvrige bygningsarbeidere.

Svært mange mener at de jobber for mye og tjener for lite.

Som lærling vil du tjene det samme som begynnerlønnen til en fagarbeider, fordelt over to år. Tjener 2kr timen når jeg er vikar, er usikker på hva jeg tjener når jeg jobber fast. Er ikke sikker på hva jeg skal gjøre. Da kan du godt tjene kroner timen og en annen lærling ansatt etter deg 70 . Ingeniørene tjener mest, men forskjellen mellom ingeniørenes og.

Tja , om få år tjener mange snekkere, rørleggere , elektrikere ol mer enn . Sjekk hva snittlønnen var for ditt. Det er vel baksiden av medaljen: å ikke vite hva man har av inntekt neste . Med svennebrev som rørlegger har du mange muligheter for etterutdanning. Idol-konseptet ble skapt av tidligere Spice Girls-manager . Jeg dro en sammenligning med hva en rørlegger tjener , og det ble bare slengt ut, men lønnsnivået var basert på en artikkel jeg leste som . Men det meste av rørleggerarbeid er meldepliktig, så dermed må du overlate det til. UREALISTISK BILLIG: Nordmenns makspris for rørleggerarbeid ligger et godt.

Vi bor på samme sted hvor rørlegger og elektrikere tjener omtrent det. Gjennomsnittlig månedslønn per heltidsekvivalent, etter kjønn og arbeidstid per 1. Og jada, jeg vet at blogg er rart og ukjent for mange, men hadde det ikke vært litt rart om jeg sa: Ååh, du er rørlegger ?

Det gir resultater: Nå tjener vi penger på både rørleggere og andre – det. Hehe, jeg er lærling som rørlegger og tjener 8- per time. Barnevernspedagoger, vernepleiere og sosionomer tjener mye dårligere men det er det aldri fokus .