Hvor mye tjener elektriker

Avhengig av hvor du arbeider kan du ha mye kundekontakt, og det er derfor viktig å være flink til å kommunisere med andre. For en elektriker er det også viktig å . Jeg har lyst til å utdanne meg som elektriker for å deretter utdanne meg som elektroingeniør med master grad. Hva tjener en elektriker i forholdt til en . Hvor mye tjener man i året hvis man er elektriker ? Gjennomsnittlig årslønn for elektrikere og liknende yrkesgrupper i bygg- og anleggsbransjen er rundt 403 . Annen utdanning: Hei, lurer på om jeg skal utdanne meg til elektriker og da lurer jeg litt på hva jeg kan forvente å tjene. Hva tjener en elektriker , rørlegger? Annen utdanning innlegg 28.

Forbruker › Økonomi Bufret Lignende En ferdigutdannet elektriker ,rørlegger, snekker. Sjefen tjener sikkert 1500kr i timen. Alt avhenger av hvor mye man gidder å jobbe og hvor man jobber. Broren min er nyutdannet elektriker og tjener ca 280` i tillegg påtar han seg noen svarte . Jeg går VGElektriker lærling (Jobbet i snart 1mnd nå), å jeg tjener 78.

Hjelpearbeidere innen produksjon av nyttevekster tjener minst. Sjekk hva som er gjennomsnittslønna i din jobb. Hvor mye har du rett på i lærlinglønn? Finn svaret på hvor mye du skal ha betalt som lærling i Norge. Lønn før elektrikerlærlinger og IT-lærlinger.

Kommer du til å tjene under 55. Her er hva du må huske å sjekke i arbeidskontrakten.