Hva tjener en personlig trener

På spørsmålet om man kan leve av det er svaret et utvetydig JA. For noen måneder siden reiste jeg rundt med flere andre og hadde audition på . Personlig trener er blitt et heltidsyrke, men svært mange klarer ikke innfri de nye kravene, melder Sats Elixia. Hadde jeg blitt værende på treningssenter ville jeg både vært ulykkelig og tatt ut lavere lønn , sier personlig trener Kristin Rosebø.

Som personlig trener får du ikke bare et yrke som er spennende og meningsfullt, men det gir også gode muligheter for en svært god lønn. Hun har tatt faget personlig trener ved en høgskole. Folk spør hva annet jeg driver med når jeg forteller at jeg er personlig trener , sier Sande til DN. Ikke alle er klar over at Sande som er utdannet . Om yrket, jobb, utdanning og lønn.

Hva gjør en personlig trener. En personlig trener er en (som oftest) sertifisert fitness-fagperson som jobber . Det kommer helt ann på hvor du jobber. De fleste sentrene jobber med en stigende lønn , der du tjener mer og mer ettersom du får . Jeg får ofte spørsmål om hvordan man blir personlig trener , og hva.

Noen som kjenner noen, eller jobber på . Det tjener personlige trenere fett på. VIL HA LENGRE UTDANNINGER: Sats Elixia er ikke fornøyd med nivået på nyutdannede personlige trenere. De ønsker lengre PT-utdannelser . Tjener personlige trenere mye?