Hva tjener en elektriker

Elektrikere monterer og reparerer elektriske anlegg. Tabellen viser medianlønn uavhengig av ansiennitet og alder. Jeg har lyst til å utdanne meg som elektriker for å deretter utdanne meg som elektroingeniør med master grad. Hva tjener en elektriker i forholdt til en . Hvor mye tjener man i året hvis man er elektriker ? Gjennomsnittlig årslønn for elektrikere og liknende yrkesgrupper i bygg- og. Annen utdanning: Hei, lurer på om jeg skal utdanne meg til elektriker og da lurer jeg litt på hva jeg kan forvente å tjene.

Hva tjener en elektriker , rørlegger? Annen utdanning innlegg 28. Hva tjener en elektriker i året? Karriere og utdanning Bufret 20. Ja, hva tjener egentlig en vanlig hus- elektriker uten noen spesialist-utdannelse i året?

Har en sønn som studerer det for øyeblikket, men vi har . Og med års erfaring Anonymous poster hash: bcdaf. Les mer oLønn og kontrakt. Se gjennomsnittslønnen for ulike yrker i 20Får du lønn som fortjent?

Hjelpearbeidere innen produksjon av nyttevekster tjener minst. Lokførerne har langt høyere lønn enn t-baneførerne. En ferdigutdannet elektriker ,rørlegger, snekker. Og som læregutt der får du ikke akkurat noen lønn. I læretida er det normalt å få lærlinglønn, det vil si lønn tilsvarende en viss prosent av lønna til en nyutdannet.

Lønn før elektrikerlærlinger og IT-lærlinger.